Щодо гешефтмахерства

* Словники: гешефт - комерційна справа,
  базована на спекуляції ницого кшталту
  або на обмані; звідси «гешефтмахерство»,
  непорядна кримінальна спекуляція.

Капіталізм - гешефти.
Кради і багатій.
І виключень немає
у сталій схемі тій.
Скажу і про "реформи"
вам - що воно таке...
А те що можновладці
ступили на слизьке,
і є три вариіанти:
- вже вкрали геть усе;
- крадуть, і так буває,
в надії - пронесе;
- бува - лиш хоче вкрасти
пітливе рученя.
Почуєте "реформа!.." -
вам брешуть. Маячня.
Капіталізм - гешефти.
Струмить безнал у нал...
У програші трудящі.
Банкує кримінал.

Липень 2018


Рецензии
Василий, я не знаю украинскую мову, но прочла и всё поняла. Так красиво звучит!

Любовь Глазкова   25.07.2018 19:53     Заявить о нарушении