21 серпня та Рая

   21 серпня та Рая

Очима блимнула на небо,
Там молодик, зірки яскраві,
Немов жнивар сушить серпа,
Жнива свої вже завершає.

Цей день завжди яскравий
Спекотний чи доволі теплий,
Літом місяць народивсь в останнє,
Дощ не зливав зовсім з серпа.

21 число,,яке тобі щасливе,
Приносить вдачу, щастя,
Та серпень увесь працьовитий,
Дарує караваї смачні

Народжених з ним разом привітає,
Грошей ще до кишень положить,
Світить на землю сяйвом яскравим,
Крокувати життям  допоможе.

Хай далі життя вирує,
З новою могутньою силою,
Ти діткам його подаруєш,
Бо вони цього заслужили.

На далі тобі побажаю,
Щастя, здоров»я , кохання,гроші,
У валюті, яку тільки світ тримає,
Щоб їх не клювали курки хороші.

Присвячено Раї  Даньковій  на День Народження,
21 серпня 2017 року, Запоріжжя.


Рецензии