А в рш

А вірші у цю пору не пишуться,
І мене у цю пору не згадують.
Я на плечі минуле не вішаю,
І майбутнє вперед не загадю.

Що б не сталось, я вірю, що вистою.
Хай хоч світ на шматки,- хай руйнується
Не лякають мене ані вистріли,
Ані небо, що грозами хмуриться.

Ми є щастю своєму завадою.
Ми є те, що вкінці нам залишиться.
І мене ж у цю пору не згадуйте,
Бо ж вірші у цю пору не пишуться.


Рецензии