***

Я іду по твоїй тіні.
Захід сонця у нас справа.
Вже на півночі хмари сині.
А над нами пливе заграва.

Ох, які ж кольори чисті!
Позолота крізь нас ллється.
Навіть трави тут золотисті!
Й золота мошкара в'ється!

Я іду по твоїй тіні.
Клуби пилу вдогін шовком.
Ми в казковій якійсь країні?
І ні назви! Ні заголовка!

Палахтить небокрай, грає!
Юні ми під його сяйвом.
Не сумуй, що життя минає.
За прожитим тужити - зайве!

****

Догорять угорі корали...
За загравою - чуєш? - хорали!


Рецензии