Дори разделята изскуство е

Дори разделята изскуство е -
за да не бъде век мигът.
Сърцето с мишена чувствена.
Помни: човек си насред път.

Такъв с даже особнякът,
в сърцето му не бъркай ти.
Дори и странен да е някак,
той носи твоите черти.

Мисли: защо с редом, впрочем,
защо отеква в тебе болка?..
С обида не поставяй точка.
Не стреляй в своята любов.


Рецензии