Та, загалом, усi там будемо

 

Тремтливі тіні пелюсток моїх несправджених бажань із хмар надій останніх...
Повзуть повільно водами проЛети збаламученої.
А от вночі...
Зникають в бурунах ...Деменції.

Айя-я-я!

І я, огрітий словом-лихоловом, щуроловом,
броджу по бережку її, не чуючи куди,
бо
коли зрушити хоча б олну строфу надалі,
то можна згинути, навіки захлипнув...

Шись щастям зникнути довіку назавжди у  висипах зіяючих отих..

Та, загалом..

 Усі там будемо.


Рецензии
Серж, спасибо Вам!

Ицхак Скородинский   19.02.2022 11:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.