Звезден път

Звездите ускорени
къем тебе пътя сочат ми.
Теб няма те до мене,
в небето - многоточие.
Тъй няма разстояния -
и разделени даже,
не дни - години няма,
мечтите само важни са!
Щом заедно се реем,
безкраят наш е, помним!
Лъчи ще му дадем
от светлия си поглед!


Рецензии