Между нами, лошадьми, говоря - кто ныне не за царя

А тем более в головах
У народа, потерявшего страх?...

"Ідіот між кіньми!
Каже він: "Мишкін ми!",
Начебто він цар Микола Другий
З німецькою царицею під Лугой..." 


Рецензии