Сироти

Тіло пробиває тремтінням,
Мов струмом
З оголеного дроту.
Під час перегляду Бергмана,
Стоячи в черзі,
Відчувши турботу
Та ласку створіння,

Що перебуває поруч
Твого тіла,
Абсолютно голого.
Саме таким, чистим, потрапляє
Твоє зображення
В його голову,
Очі приковуючи.

Змушує уявляти картинки.
Без всього
Зайвого, на них ти.
Спиною біжать, від самих рук,
Як безпритульники,
Мурахи-сироти,
З сирітського будинку.


Рецензии