Посвящено Тебе And Nothing More...

Мені потрібно небагато –
Я хочу Тебе цілувати!
Ніжно торкатись Тебе - і ніяковіти…

Те, що Ти є – справжнє Диво!
Люблю тебе – як неможливо!
Ти така ніжна – як Весняні Квіти!

Дивлюся на Тебе  – і радію!
Ти - як Потужний Сонячний Вітер!
Можеш зігріти, а можеш - спалити…

Поряд з Тобою жити цікаво,
Чути Твоє Велике Знання:
Те, що можливо – все треба зробити!

Ти з Величезної Букви – Мати!
Завжди про Дочок - піклуватись,
Словом і ділом – їм допомагати!

В Тебе є Дар - життю радіти,
І  дарувати посмішки квітів,
Тих, що вирощені Твоїми руками!

Болю Тобі - не треба знати,
Гніву Господнього – не відчувати,
Жити в Гармонії з Світом – і посміхатись!!!
ЗАВЖДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. I Love You (есть песня с таким названием у Beatles).
 26.05.2017


Рецензии