Бажання

Зірка ясна засіяє,

Вниз бажанням упаде,

Мрія мрійникам нагода,

Загадається бажання.

 

Скільки прикрощів на світі,

Не злічити їх ніколи,

Як же здути мов пилину,

Як забути й незгадати.

 

Боже,Боже як же жити,

Як не впасти бути певним,

Як хилитись і до кого?

Хто полюбить,хто є ворог?

 

Все згадати як же важко,

Все згадати я не в змозі,

Зірка,зірка вже в польоті,

Вільна Україна в думці.


Рецензии