В дгук на Хай тебе прославлять... Мария Погорелова

                http://www.stihi.ru/2012/04/15/988
                "Хай тебе прославлять..."
                авт. Мария Погорелова


 Дорогенька моя, Марічка

Цей біль мені не передати,
Застряли десь...в душі слова,
Очам не вірю - з дітьми мати
В блудниці з голоду пішла,

По всій землі з ними шукає   / блукає
Як честь свою і їх - продать  / щоб
Дорожче,.. бо у ріднім краї
І в їхній хаті чорти сплять...

Із відкілясь понабігали,...
Жирують,..Кажуть з МВФ,
Поклони б'ьють - козли й шакали,
КрАшанки - лижуть Фаберже /чешуть

*Їм, чистять яйця Фаберже

...Всіх геть,.. очистить Україну,
Від духу старого... Лайно
Смердюче швидше нехай згине
Хочь там,.. хочь тут, їм все одно

Лише земля і її надра
Та українські холуї,-
Що до грошей і блуду жадні,
Потрібні поки будуть їм...

Своїми ж брудними руками,
Хай знищать все і всіх своїх...
(Овец отара), шашликами
Частують поки ще Вовків

А потім... Час покаже...
Потім... Всіх знищать...
Свідків... І Козлів...

Екс. доопрацювати
авт. Солодкая Любовь Воронина

http://www.stihi.ru/2016/11/28/7578
"Хотите верьте, хотите нет... часть 4 цикла Достало"


20.07.2018

Солодкая Любовь Воронина   21.07.2018 17:42   •   Заявить о нарушении / Редактировать / Удалить
+ добавить замечания
Моя ты хорошая ! Как правильно сказала !!! Преклоняюсь....

Мария Погорелова   21.07.2018 16:12   Заявить о нарушении / Удалить
Взаємно, моє сонечко))

Солодкая Любовь


Рецензии