Засп ваймо, ж, разом!

Ненечка моя!
Мати Україна!
Пісню заспівай,
Мовою в родинах,
Щоб, її, почула,
Кожного душа,
І співать з тобою,
Разом почала!

По долинам, горам,
По степам, ланам,
Нехай лине мова,
Як тече вода,
Річки України,
Славного Дніпра,
В кожную родину,
Рода козака!

Мова душу красить,
Дивним почуттям,
Заспіваймо, ж, разом,
Пісню дітлахам,
Кожної родини,
Щоби душі, іх,
Почуттями жили,
Рода козаків!

Заспіває пісню,
Українська мова,
Голосом козачки,
Від джерел святого,
Де душа і сердце,
Зв`язані в узлі,
Волі і кохання,
Рода козаків!

Ненечка моя!
Щоби знала ти,
Як кохаю я,
Всі твої пісні,
Що співаешь, іх,
Мовой чистоти,
Де немає слів,
Ні яких брудних!


Рецензии