Чи можна молитись двом Богам?

Якщо Богам молитися, то - можна й треба.
Бо наши предки молились Роду,
Ладі, Білобогу, Велесу, й Перуну.
І навіть в христианстві люди моляться
Святому Духу, Богородиці, Святим,
Яких багато. Різні це  Істоти .
Якщо ж за Бога гроші мати-
То це - омана Чорнобога, чи Дьявола,
Якщо ти матюкаєшься - звертаешся до чорта.
Лайки - його нечиста мова.
Якщо в молитві сльози ллєш -
Душа очищується
Та у небо лине.
Чи вниз котитися, чи вгору підійматись
Людина для себе вирішує сама..
Боротись з темрявою марно
До Бога повернись, та Світло,
Що Любовью зветься - темряву розвіє.


Рецензии