Те маемо, що маемо - укр. мова

"Те маємо, що маємо" - хтось каже.
Ця думка зовсім зайва і не та.
Ми маємо, що якнайбільше важить, -
Це віра, і надія, і мета!

Багатство наше - безумовно люди,
І краща, найродючіша земля.
І щастя з нами завжди, завжди буде.
В це віримо і ти, і він, і я!


Рецензии