Великi днi

Великі дні, великі дні,
Великі дні по всьому світу,
Як хороше душа мені,
Як хороше душа мені,
Як хороше душа мені
Цим дням, цим дням,
Цим дням радіти.
І на Великдень ми спішим
У Храмі Божім помолитись,
Як радісно душа моя,
Як радісно душа моя,
Як радісно душа моя,
Цим днем, цим днем,
Цим днем сокритись.
А вчора вибухи і знов
О Боже я не розумію,
Чому війна і ллється кров,
Чому війна і ллється кров,
Чому війна і ллється кров
Де Бог воскресший душу гріє.
Великі дні та вже спішить
В бездонний омут чорна напасть,
Як радісно душа мені,
Як радісно душа мені,
Як радісно душа мені
Спастися днем цим від нещастя.
Великі дні, великі дні,
Великі дні - Христос воскресе!
І Спасу Господу мені,
І Спасу Господу мені,
І Спасу Господу мені
Хвалу, хвалу, хвалу! - вознести!
Як сонячно душа мені...
Як...боляче... Господь мені...
Згадала Паску прошлого року
І весь вірш проплакала...
Це була остання Паска,
Коли отець Сергій
Правив. А в цьому році
Слабким був після лікарні.
Але ми всі надіялися що
Батюшка набереться сили,
І на Троїцю буде служити
Літургію. Та на
Троїцю батюшку хоронили...
Ця біль не відпускає...
Як боляче...
А батюшка збирався
У відпустку осінню,
Просив машину у свого
Духовного сина
Митрополіта Єлісея...
Як боляче, що ця
Незвана війна забрала
Нашого Батька, а ми
Не готові відпустити...


Рецензии