Гарантii цноти

Гарантії цноти

Не бачу у країні кандидата,
хто б крісло президентське міг зайнять.
Для нації захисника, не ката,
і не важливі тут ні вік, ні стать,
щоб жив лиш інтересами держави,
свого й рідні він бізнесу не мав.
Щоб мозок був у нього не іржавий,
а головне – щоб той гарант не крав!

Нікого цим я твором не неволю,
та хочу все ж спитати про своє –
а механізм народного контролю
за діями гаранта у нас є?
Немає впевненості жодної у тому,
найкращий що залишиться таким,
як скінчаться всі виборчі судоми
і ступить він у президентський дім.

В такім постійно діючим цейтноті
відсутність кандидата – це біда,
як запоруці президентській цноті
ми не зів’єм законності гнізда!

18.07.2018


Рецензии