Я до тебе прийду...

Я до тебе прийду із букетом намріяних квітів -
Кожна квітка - то Всесвіт з мільйоном палаючих сонць.
Ми за руки візьмемось, немов ті дорослії діти,
І підем навпростець, не вдивляючись в вічі віконць.

Хай із них визира недолуга розбещена заздрість,
Хай за ними шепочуть пащеки злостивих потвор, -
Не для того з тобою ми вік поодинці скитались,
Щоб знайшовшись у світі, до темряви впасти ізнов!..

Я зустріну тебе із букетом прекрасних мелодій,
Що лише тільки нами почутися можуть в імлі.
В піснях сонячних квітів, сердець ущасливлених зльоті
Досягне наше щастя найвищої в світі зорі!


5.07.2018


Рецензии