Ала сога

Хой хьона, маьлха сигале,
Боадо къайлахьош,
Сийрдайоахаш наьха 1уйре,
Долга  метта дош?

Хой хьона, б1аьсти, деша ховлга?
Яьста зизай хозне!
Хой хьона, б1аьсти, маьрша долга?
Метто хьеста дуне!


Рецензии