Ой как харашо в Рыловск жывём!

Мы тут зарэ вам ужо позвоным
І зальём страніцы, гоj, зялёнк!
А то шо ты гондэ шлэш но грошык.
Да ведь мы і так богатыj оч.

От воно шо кажэ по програмы:
Ты чево, усё у в жыд знаjшов?
Да ведь вы тут самы повдалялы
Лялічок, шо плакалы чы в дощ.

Так от вот даім і всіх бараныj,
Шо такы помочничкы, шо ох!
От сма3 ты на шрихты балванскы.
Я ж jих гондэ пальцём прамо щолк.

Ітаво, чого до нас ты здався?
Ек мы гонды во оно кансольк.
Щолкаj-щолкаj в щолку пчолку кажну –
Ты уж разбудзів аргазмыj 100 п.

Автосохраненія прыкраксны.
Так бы j в сновы сон паjмош уфсёj.
Вот тобі шось Путін жэ рокСкакСфаль?
Ну, а чом баліт тфая галоВК.

Ах, німа ж кантахтав больш ув Довськ!
Ну, то дэ подаліj jідымо зь.
А то шэ j полудынь ны готов
Гынды во в Коровкы ля Бычкоф.

Ганна-Ганна, даj ж но Ганапатьцы
Хоть якых наламаных дэсь дрощ.

...вот жэ, вон прафесар к нам ідзёт


Рецензии