Сховати неможливо

Щасливим бути треба тихо,
бо візьмуть завидки своє,
оточить вас зненацька лихо
і поступово дожує…

У щасті жити треба мовчки,
а не кричать про це кругом,
бо ложка дьогтю в меду бочку,
знайдеться завжди аж бігом!

Щасливим бути треба тихо,
та як реально це зробить?
Коли людина щастям диха –
про те усе у ній кричить!

17.07.2018


Рецензии