Нитка Арiадни

Тебе я кохатиму вічно,
бо смерть то іще не кінець.
Відходить лиш плоть в потойбіччя
у люблячих щиро сердець.

Кістлявій любов не підвладна,
кохання живе у віках,
бо нитку святу Аріадна
лишила в Тесея руках.

Любов поміж нас не загине,
не кане вона в небуття,
у небо зорею полине.
Кохання – це вічне життя!

17.07.2018


Рецензии