Шашисти

Євгену Корнієнку з соратниками
із „Самозахист підприємців“
присвячується

Перевертні не змінять свою суть,
вони всього лише кати в погонах.
Відмінний зовсім в тебе з ними путь,
щури не стануть стражами закону.

Вони здавен, завжди, у всі часи
були і є всього лише катами.
Які потвори, Господи єси,
ґвалтують знову люд вчорашні хами!

Тебе вдавили виродки в асфальт,
з десяток рук дегенератів в масках.
Перцевий спрей у очі плеще гад,
а всі лише чекають на розв’язку.

Тримайся, муже, правди час прийде,
за вами підуть спраглі і голодні.
З такими Ненька все ж не пропаде,
а ворогів поглине всіх безодня!

17.07.2018


Рецензии