Мальви 2

О мальви білі, полум'яні!
В прозорих жилах -- диво-кров.
Чи довго ще у злій омані,
Тим, що зродились на любов?

Що ті, червоні чи рожеві?
Ці сніжні, вав, у повний зріст!
Та щось думки -- малі-мізерні
І цілі...  Непритомний зміст

Пісень і слів...  Полин -- на рани.
А ранник, ранник? Він не їм!
О білі мальви полум'яні!
Прокиньтесь, кисень й ваш
                мов дим!..
               
               





11.07 2018 год


Рецензии