Bittim..

Bekle dedin, kabul ettim,
Huzununu unut kadin,
Ben anladim seni tatlim,
Beni birak cok agladim.
Sana gore hayat kapandir,
Gunes bilmez bizi. Yasak!
En onemli hayal yalandir,
Bu ask degil, tek bir serap...

***




p.s. Сайт stihi.ru не поддерживает турецкую раскладку клавиатуры :(


Рецензии