В тобi

День чи ніч – не розумію вже,
В чому річ, розбиті мрії вщент.
Цілий світ ми ділим навпіл знов,
Стертий слід – той, де була любов.

Приспів:
В тобі горять шалені вогні,
В тобі лиш протиріччя одні.
Обман і правда єдині.
В тобі себе шукаю на дні,
В тобі так неспокійно мені,
Тебе люблю я й донині.

Так чи ні – не знаю, краще як,
Все в тіні, не бачу наш маяк.
Біль за хвіст хапаю серцем знов,
Новий вміст, та як раніш, немов.


Рецензии