Без меж

Знову на краю, знову небуття,
Без тебе я, наче тінь.
Більше не в раю, дивне почуття
Серед нестримних падінь.

Приспів:
Ти пам"ятай, без меж тебе люблю,
І іншою тебе не замінити.
І всіх Богів за тебе я молю,
Ніхто мене не в змозі зупинити.

Все одно люблю, все одно моя,
Для мене ти, наче світ.
Біль перетерплю, це не маячня,
Нехай без крил буде зліт.

До тебе, від тебе – в душі лиш ти,
Не треба, все небо на двох завжди.


Рецензии