Розставання

Мрія чи сон? Билина чи казка?
Ти пам’ятаєш, як ми колись були разом?
Разом ходили після школи, разом гуляли
І про те, що це скінчиться так скоро
Не думали й не гадали...
Мабуть, це повинно було статись колись:
З тобою назавжди ми розійшлись.

(16.06.2007)


Рецензии