Вона не чула приемних слiв

Вона не чула приємних слів,
здається, від другого дня весілля.
Згодом, щоправда, було новосілля,
коли напідпитку сусід говорив,

що ніколи сусідів не мав таких
і вродливої сусідки не бачив такої,
інші гості вдячно вживали напої
і перервались лише на сміх.

Але вранці побачила своє ім'я
на склі захуканого трамваю
і всміхнулась: «Бог мені повідає,
що комусь на світі потрібна я...».


Рецензии