Лiлея

Є різні квіти, і кожна втілює красу:
Троянда хоч і гарна - уколоти може,
Волошки дівчата заплітають у косу,
А квітка липи у простуді допоможе.

Акацій цвіт хоч і красивий - ядовитий,
Дзвіночки в лісі відіграють свій дзвін,
А мак у полі сонцем геть залитий ,
Піонія ж на колір як кристал - рубін.

У світі безліч квіт і всі вони прекрасні,
Та є одна, солодша гри Орфея,
Ніжніша квітка розцвітає на весні:
Єдина й неповторна - Лілея.

Цвіти і ти, матусю, все життя, як квітка.
Пахуча будь завжди як перший цвіт.
Веди нас по життю, немов Полярна зірка,
А ми постелимо під ноги море квіт.

Красиві очі, у щирій посмішці уста,
Завжди стрункий й поважний стан -
Ти - неповторність, ти - сама краса.
Вітаємо тебе зі святом жінки, мам.


Рецензии