Мое кохання

Ах очі кохані,
Оті волошкові!
До серця жадані
На щастя, любові.

І сняться ті очі,
Що сяють для мене.
Чекаю що ночі
Побачення теє.

В отих оченятах
Я бачу всі зорі,
Що впали на землю,
В озера прозорі.

А інколи бачу
В отих оченятах
Себе, свою вдачу...
А ще бісенята.

Лукаві такії,
Сміються із мене,
Що навіть надія
Розтане по жмені.

На щастя, кохання
Бажане зі мною,
До миті останньої
Буду з тобою.


Рецензии