Беларускi Бандэрас

Вольны пераклад песні Desperado - Antonio Banderas - Cancion del Mariachi

http://www.youtube.com/watch?v=w5fLGWrHouk

Я мужык і маю гонар,
Маю густ, што я не раб.
А таму не маю гора
Я з грашыма і без баб.

Я сядаю на кабылу,
Каб караскацца ўгару.
Пад Луною зорным пылам
Лепшы шлях свой абяру.

Айяйяйяй,
Прэч, каханнё.
Ай, вараная!
Ты- сэрца маё.

Я люблю сваю гітару,
Я люблю свой рок-н-рол.
Сёння з сябрам я на пару
Гэту песеньку ўпароў.

Я кульнуў са смакам чарку
Самагоначкі лясной,
Заядаю тлустай шкваркай,
Памакаўшы трошкі ў соль.

Айяйяйяй,
Прэч, каханнё.
Ай, смажаная!
Ты- сэрца маё.

)))


Рецензии