Аполог

Біси брешуть хвости чешуть,
Чешуть-чешуть тексти пишуть,
Без папіру та без ручок
Бо добавилось безличок.
Псевдотексти лицеміри
Пишуть хвостом офіцери,
Пишуть псевдогенерали,
Без полотен не пленери.
Маргінали калібани
І мегери хочуть балу,
Та всі коліки схватили
Бо збісилися від жиру.
Нема балів серед балій
І нема вже жирних талій,
Тають-тають біси в смолах
А ті балії на колах.
А вогнищем совість палить
І пекельним жаром чавить,
Бо її згубили кляті,
Ось і маєте палати.
І пішли в кордібалети
Ними писані секрети,
Да по скорпіях цепами
Що дзвеніли понад нами.
Куафюри розтріпались
Та кульбітом намагались
Із тих балій у підприжку
Та швирня піймала жижка.
...Кульмінація! Всі-т-с-с-с...
Кауфер загострив ніж!
Та усіх безплатно брив
І контекстом об'явив:
У джакузі вас мочили,
Куафюри даром брили,
Ну-ка деспоти біси,
Тут не буть такой "краси"!
Ось депеша вам із пекла:
"Ждем... не брешем...
Буде жарко..."
 Наступив апофеоз
Й не живе тут більше біс...
15.03.18р.


Рецензии