Чомусь сьогодн небо ли сльози

Чомусь сьогодні небо лиє сльози.
Моя Країна плаче, бо жива.
Не дивлячись на кляті ті погрози,
Тримається висОко голова.

Ми знов за Незалежність віддаємо
Життя свої в запеклій боротьбі.
В "болоті" хтось заплутався своєму,
А хлопці помирають молоді.

Ти вільна, Ненько, рідна Батьківщино!
Нехай незадарма проллється кров.
Сьогодні свято, Слава Україні!
Панує хай довкола лиш любов.

24.08.14


Рецензии