Безкiнечна Високiсть

 Природа завжди готова дарувати ідеї,натхнення,мелодії з новими аккордамм.Хочу ще раз відкрити таємницю,про яку ми знаємо з самого народження.Таємницею є жінка,бо саме вона наділена цим великим хистом.
 З давніх-давен жінки вишивали рушники,скатертини,сорочки,ткали полотна для всієї родини А ще хочу нагадати, що коли жінки виходили заміж,то в її скрині обов'язково було придане виготовлене своїми руками.Чоловіки до сьогоднішнього дня творять великі справи: землероби доглядають землю,науковці відкривають нові планети,композитори складають мелодії,архітектори проектують міста,дороги,мости, будівельники будують будинки,школи,садочки,заводи.
 Хочу відмітити, що в будинках якось мало помітно руку майстрині,не можу залишити без уваги живу українську пісню,яку давно не чути в родинах,вона на привеликий жаль тільки звучить на заходах та коцертах.
 Я дуже люблю свою квітучу Україну,бо саме вона славиться родючою землею.Тому щоб краще квітували поля повинна лунати пісня натхнення:"Щоб нашим чоловікам зав'язатості придати,потрібно вишиванки дарувати".
 Хочу закликати жінок нашої золотої України до сонячного натхнення творчості.      Потрібно берегти свої традиції,славити з вдячністю Безкінечну Високість!
 Там де пісня льється,там щастя сміється!


Рецензии