Очищення

Як постане день над Карпатами,
Я до неба піду на прощу,
Де ніхто мене не чіпатиме,
Не питатиме ані про що.

Швидше, стежко, жвавіше угору йди,
Вище хмарочок сніжнорунних,
В небо чисте, не те, що у городі,
В спокій — мій жаданий дарунок.

Коли ніч зросте над Карпатами
Й, ніби очи, розплющить зорі
Над обличчями скель кирпатими,
Й вбачить думи мої прозорі —

Цими далями, цими тишами
Розпочнеться моє очищення.


Рецензии