Про Олефiра

* 13.07.18 п’яний за кермом
  голова Перечинської РДА
  Олефір вбив двох жінок.

Протягли  - його зоря –
Олефіра на царя.
Жив не знаючи район -
йшов куди який мільйон...
А щоб сталим був дохід –
запровадив цар «обхід»…
Їсти, пити – ого-го
лізе в тельбухи його.
І у цей раз Олефір
явно дудлив не кефір.
Нализався як свиня –
і у джипа навмання…
Ой злякався Перечин
не на жарт – було причин!..
Доки цар шукав шинок –
джип його давив жінок…

Поховали їх… Овва –
не сумує голова.
Ухил слідства не новий –
хто з системи той правий…

Липень 2018


Рецензии