Щодо математики

У числі предметів
цей у мене є.
Ще й математичне -
мислення моє.
Плюс - талановита
вчителька вельми.
Тож порозумілись
безумовно ми.
Співпрацюю плідно
з вчителькою дні.
І від неї шана
є за це мені.
Каже - так тримати
і на майбуття!..
Щойно я з рекордом -
йду на побиття!..

Липень 2018


Рецензии