Я переходжу за межу

Я переходжу за межу,
Іду за грань…
Вбираю, дихаю, живу…
Мотив прощань…

Перегортаю міражі
Прожитих тем…
Яскравість… Долі-вітражі…
Забутий щем…

Я переходжу за межу,
Іду за грань…
Вбираю, дихаю, живу…
Мотив вітань…

Навколо спокій…Всесвіт – дім…
Усе – Любов…
Відсутність марень і надій…
Злет в Джерело…

13.07.2018


Рецензии