Я знов у змозi слухати i бачити

Я знов у змозі слухати і бачити,
Вбирати силу через відчуття,
Сприймати біль і радість, як освячення,
Плекати тишу в глибині єства…

Я знов у змозі Небові довірити
Невпинний рух майбутніх тем буття,
Складати дяку за роки відміряні,
За те, що відбувається життя…

Я знов у змозі Світла долучатися
У кожну мить мого серцебиття,
Назустріч світу весело сміятися
Тому, що – Сонце, Літечко, Краса…

10.07.2018


Рецензии