Упау лiсточак

Светлай памяці Песняра В.Мулявіна

Упау лісточак, на праточак,
Сонейка - заходзіць…
Рэдкі, ціхі, вечарочак,
Кася - не выходзіць…

Выйдзі Касю, вельмі ціха,
Побач пастаім.
Каб Любов не ўзяло ліха
Мы - пагаворым!

Не магу прыйсці Іванка,
Нават пастаяці!
Таму, толькі - прама з раніцы
Захварэла маці!

Я ж буду дарагая
Увесь час чакаць!
На даліне, у каліны,
Цябе выглядваць.

Упау лісточак, на праточак,
Сонейка - садзіцца!
У ціхі летні вечарочак
Хлопцу не сядзіцца..

Ліпень 2018


Рецензии