а я радiю

Обдертий потолок
обшарпані і стіни
З любовью я живу
у рідній Україні
 Я Щаслива жить в Одесі
Вірочка принцеса поетеса
Чорне море приласкало
душі щастя дарувало
і Сонечком серденько стало
Зігріває всіх навкруг
Чех поляк мені тут друг
РОСІЯНИ УКРАЇНЦІ І ТРАПЛЯЛИСЯ І НІМЦІ
ДРУЖЕЛЮБНІ ВСІ БУЛИ НА ОДНІЙ ЗЕМЛІ ЖИЛИ
Теж з Марроко гарні люди добрі милі є повсюди
Ми всі будем в мирі жити якщо будемо дружити


Рецензии