Дустариз це

 Килиг, твамир жуван чанда
Дердерни гъамар.
К/ват/да лугьуз бул къизилар
Гимишдин цамар.

 Хьанват/а ваз мални девлет
Кьадардлай артух
Дустариз це , вун кьейила
Душман тахьуй тух.

Гьайиф, жегьилвилин ктаб
Кхьенвай зи сир.
Фад атай гатфарни хъуьт/уьз
Элкъвена эхир.


Жегьилвал -т/вар алай  шад къуш
зун ина амаз
Катай вахтни чир тавуна
Хъфена яргъаз.


Рецензии