60-йис

 Кумат/ани зак гьа жегьил хесетар
Килиг дустар и биришри  авувай кьван къелетар.
Агь, акъатна и вахтар лап фад  хьана
Зи яшарин кьадар къе пудкъад хьана.

Заз аквазва дуьнья гьа сифтедай хьиз
Зав хтулри гугузват/ан и айнаяр гъиз
Лугьуз жедач завай мад зун я жаван
Фикирар гумат/ани зав  а ч/аван.

Куьмек гудай кьунвач гьеле лаш гъиле
К/убан я зун , къекъвез жезма уьмуьрдин рекье.
Суракьзавач, буржуна кьаз  ажалар
Ягъазвач зун рекьидайдахъ , ягъайт/ани аялар.

Са къад салай мад и залдиз
Куьнни галаз хуькведа.
Сагърай дустар, шад хьурай куьн
Гьак/ зунни квез хъуьреда.


Рецензии