Дочекалась!

Ось нарешті й дочекалась!
А зізнатись так вагалась!
Онучок в гості приїхав.
Стільки радощів і сміху!
А цікавих запитань...
Відповідей без вагань.
Ходимо удвох гуляти.
Ввечері лягаєм спати.
Він уже дорослий хлопчик!
В нього гарні,добрі очі.
Має посмішку ласкаву.
Взагалі такий цікавий!
Саме той прекрасний вік!
Не юнець. Не чоловік.
Просто любий онучок!
Я у щічку його чмок!
Віршики розповідає.
Коли спатоньки лягає.
Вдвох малюємо ми з ним.
Дружно! Весело живем!
Тож частіше приїжджай!
Бабусю - не забувай!
А я буду так чекати!
У віконце визирати.
Найдорожче що є в світі-
Це онуки наші й діти!

Липень 2018


Рецензии