Штани

Що я старий, і курці це відомо –
80-й вже топчуся рік…
не думати на вулиці і вдома
про це давно давав собі зарік.

Але, дивлюсь, літами ще хороші,
чоловіки на річці, мов в’юни,
не можуть стрибонути у холоші,
у кляті щоб встромитися штани…

«Хіба добродій істину не знає, –
до мене, чую, річечка дзюрить, –
хто сам штани навстоячки вдягає,
той не такий насправді вже й старий?»


Рецензии
Який добрий вірш! Мені сподобався. Повеселили.З повагою, Надія.

Надия Позняк   31.07.2018 12:02     Заявить о нарушении
Ну от бачиш, а ти казала штани, штани... Щиро дякую за відгук.

Юрий Ош   02.08.2018 14:38   Заявить о нарушении