Друзям!

Друзі мої милі! Спогади ясні.
Якщо вас зустріну влітку,восени-
А можливо взимку як сніги метуть-
Спогади дитинства згаснуть не дадуть!
Ніби то сьогодні йдемо в перший клас!
Всі такі кумедні! Об*єднав він нас.
Ось останній дзавник швидко пролунав.
Розлетілись миттю! Вітер не впіймав.
Вже такі дорослі стали ми давно.
Літо .Зима. Осінь. Ніби то в кіно!
А якщо так прикро стане на душі
Допомоги в друга дитинства попроси.
Гучно в інтернеті пролуна дзвінок.
Друзі твої щирі вийшли на звязок!
Це відлуння дружби надійшов сигнал.   
Спогади дитинства вузел зав*язав!

Липень 2018


Рецензии