Летять роки...

Летять роки... Нехай собі летять...
їм крила не підріжеш сивиною
Лише Творцю їх кількість рахувать,
Бо Він керує всім Його рукою...

Летять роки... Нехай собі летять...
Хоч доля не завжди нам стелить квіти,
Та з неба є дарунком Благодать -
Яку Христос дає для всього світу...

Летять роки... нехай собі летять...
Минає все і добре і погане,
Любить потрібно вміти і прощать,
Тоді і жити далі легше стане...

Летять роки... Нехай собі летять...
Бо з Богом є надійні перельоти.
Якщо в душі стоїть Христа печать,
То крилам не страшні любі висоти.
(Люба Охман)


Рецензии