Колы Мисяця ныц в нибиси,

На покоты хтось воет

Я хачю падаріть те весь мір!
Так чюдесна ты в образе Тёлкі.
Но баюся, шо і Брыль Васіль
Шо-та может ешчё жэ.

Ты за гранью маеj дажь мечьты.
Этак проста в тебе j футбол, хе.
Ну, і как жэ я дам красоты,
Шо а во в мэнэ гондэ.

Это ужас! Ну, ек гэто ты
Да шэ в детствы зу7 бызнадёжным?
Ведь ілюзіjка всі іграшкы,
Шо народ наш но б в морду б.

От тут Саша послань аж чітні.
По-вкраински, ну, шо ві!
Бы j і в нас, хы, улад бо шрыфты
Отражаюца в Вовкы.

Я б навікы пошов ф панізы.
Бо шэ хочыца адскыjі болькы.
От мы j мыj гонды всі кіпцюры,
Шо нам гыцлік ушлоj влад.

Ну, бо словко пічатнэ наjды
Шэ ты в нека3х козлыj.
Ось прышов бы ж нормальныj мужык.
А вліпіньдь Богу сопліj.

Да я jіх бы j іj впрам допустыв
На свою нат обору сь.
Понімають жэ службу Саі
Іль Хрыстовы в Яновы.

...вот Машэров жэ гонды


Рецензии