***

Люблю отой таємний, хижий ліс,
Який, можливо, Богом сам і є.
Куди б мене той вітер слів не ніс,
Творіння так обожнюю Твоє.

Ростуть гілки, тече собі ріка...
Плетуть життя, неначе дивоспів -
Така робота, світла і легка
У невідомих мавок тих лісів.


Рецензии
Магия слова в деле.
Зачаровывает

Сош-Сош   04.11.2021 16:53     Заявить о нарушении